La participació de les Falleres Majors de Torrent, acompanyades pels seus respectius corts d’honor, en la cremà de les millors falles de Torrent marca un moment de gran importància en les celebracions falleres d’aquesta localitat. La cremà, un acte emblemàtic on les monumentals figures de cartó pedra i fusta són consumides pel foc, representa el clímax de les festivitats falleres.

Falla Avinguda

La presència de les màximes representants de la festa, juntament amb els seus corts d’honor, afig un toc de distinció i solemnitat a aquesta cerimònia tan significativa. És un moment en què es reforça el compromís i la tradició arrelada entorn de les Falles, subratllant el paper central que juguen dins de la comunitat fallera.

Falla Antoni Pardo

En aquest context, és important destacar que la Falla Avinguda ha sigut reconeguda com la millor falla infantil, mentre que la Falla Antoni Pardo ha sigut distingida com la millor falla major. La presència de les Falleres Majors i els seus corts en la cremà de les millors falles, es un reconeiximent a la creació de les mateixes .