human Versión Accesible|  es Otros idiomas
X

Estimats fallers i falleres,

Com a Alcaldessa de la ciutat, és un plaer donar-vos la benvinguda a la nostra página web des del cor de Torrent, ciutat que batega al compàs de la nostra festa valenciana i que es vist amb el colorit i l’elegància pròpies de les nostres arrels culturals.

En cada costura de la nostra vestimenta tradicional, trobem el fil que unix les nostres generacions, un teixit d’històries, alegries i sacrificis que ha perdurat al llarg del temps. Les falles són l’expressió viva que narra la riquesa de la nostra herència i la força de la nostra identitat.

Cada ninot, cada mascletà, i cada moment compartit durant estes festivitats ens recorden la importància de preservar les nostres tradicions, d’honrar el treball artesanal que s’amaga darrere de cada detall, i de celebrar en orgull la nostra cultura valenciana.

La falla és un element que està viu, una obra d’art que respira l’essència de la Comunitat Valenciana. Cada detall tallat, cada color que adorna el monument conta una història única i es convertix en un reflex de la nostra identitat compartida. És més que fusta i cartó, és el bategar dels nostres cors al compàs de la tradició i que cada any, en arribar estes dates, ressorgixen de les cendres com l’au fènix.

Que la llum, la pólvora, la música i les flors deixen empremta en els nostres cors, que el sentiment de ser i fer falla siga sempre el nostre guia.

Vixquen les Falles!

Vixca Torrent!

Amparo Folgado Tonda

Alcaldessa de Torrent