human Versión Accesible|  es Otros idiomas
X

Benvolguts fallers, visitants i curiosos de les falles de Torrent:

És per a mi un honor saludar-vos, com a regidor de Falles, des d’esta finestra que suposa la nova pàgina web de la Junta Local Fallera de Torrent i -per extensió- de totes les comissions de la ciutat. Este projecte representa un pas significatiu en la nostra missió d’acostar la màgia de les Falles a tots els racons del món i a la vegada oferir una ferramenta àgil i intuïtiva en la gestió de les comissions.

La tecnologia és una eina poderosa que ens permet compartir, connectar i celebrar les nostres tradicions d’una manera més accessible i moderna. La creació d’esta pàgina web no sols respon a la necessitat d’adaptar-nos als temps actuals, sinó que també busca enfortir els llaços que ens unixen com a fallers.

En esta finestra al món trobaran tres pilars fonamentals: una part històrica amb tota la informació sobre el naixement de la festa a Torrent i els històrics de les falleres majors i executius, així com tots els Granerers de la història a un sols clic. Un altre pilar és la gestió administrativa que apareix recollida en un únic apartat (on les secretaries podran gestionar tota l’activitat fallera de manera fàcil) i, finalment, el pilar de l’actualitat amb: notícies, esdeveniments i xares socials de la Junta Local i de totes les comissions.
Volem que esta pàgina siga una finestra oberta del patrimoni cultural faller, una plataforma on cadascun de vostés puga explorar, participar i sentir-se part activa d’esta gran família fallera.

Voldria expressar el meu agraïment a tots els involucrats en la creació i desenvolupament de la web, així com a cadascun de vostés pel seu continu suport a les nostres Falles. Som Bé d’Interés Cultural, Festa d’Interés Turístic Autonòmic i Patrimoni Immaterial de la Humanitat i amb esta ferramenta fem un pas emocionant cap al futur, però sempre mantenint en la memòria les nostres arrels i tradicions.
Benvinguts a esta nova etapa digital de les Falles de Torrent!

Aitor Sánchez Collado

Regidor de Cultura, Falles i Turisme