Ahir a la nit, el Balcó del Vedat va ser l’escenari d’un sopar en homenatge a la Fallera Major de Torrent, María Peris i Moreno, i la seua Cort d’Honor. Un acte ple d’emoció, rialles i moments inoblidables que va servir com a compte enrere per a l’inici de les Falles de Torrent, que ja s’acosten a pas de gegant.

El sopar va començar amb un brindis per les Falles de Torrent 2024, que ja s’acosten a pas de gegant. La ciutat s’engalana per a celebrar una de les festes més emblemàtiques del calendari valencià, i María Peris i la seua Cort d’Honor seran les protagonistes d’uns dies inoblidables.

El compte enrere ja ha començat!

Amb el sopar homenatge a la Fallera Major, Torrent enceta la recta final cap a les Falles de 2024. La ciutat ja respira l’ambient festiu i els fallers ultimen els preparatius per a plantar els seus monuments.

En els pròxims dies, se celebraran diversos actes fallers, com ara la Crida, la Cavalcada del Ninot o la Plantà. Unes festes que culminaran amb la Cremà, el moment més esperat per tots els fallers.

Torrent està preparat per a viure unes Falles inoblidables. La ciutat s’engalana per a celebrar la festa del foc i la pólvora, i María Peris i la seua Cort d’Honor seran les protagonistes d’uns dies màgics.