El camí d’un somni no sempre és fàcil, però és un procés en què els sentiments estan a flor de pell i les candidates ho gaudeixen al màxim.
Aquesta setmana les candidates a Corts d’honor i Fallers Majors de Torrent per al 2025 ha estat plena d’activitats: des d’entrevistes personals, fins a vesprada de jocs en un dels casals de la nostra ciutat. A més, també han disfrutat d’un còctel on han parlat amb Falleres Majors de Torrent d’anys anteriors i amb Paula Nieto Medina, Fallera Major Infantil de València 2023.Després de la prova oberta, on els torrentins van poder conèixer les candidates més de prop, es va donar pas a un cap de setmana ple d’experiències com la visita a l’exposició “Torna a brillar” de la mà dels artistes fallers Ceballos i Sanabria que van explicar a les nostres futures representants tot el procés de recuperació i restauració del cadafal que utilitzen les falles de València per a l’Ofrena a la Mare de Déu de la Desamparats. Després van recórrer els carrers de València visitant els llocs més enblemàtics de la ciutat, acabant al casal de la Falla de la Plaça del Pilar, a qui des de l’OAM Junta Local Fallera de Torrent donem les gràcies sempre per obrir-nos les portes de la seua seu.

Dissabte va acabar amb una ruta pels carrers de Torrent, on les candidates van ser les guies per al jurat ja que els van explicar la història de llocs com la Torre o l’Església de l’Assumpció.

Finalment, jurat i candidates van recuperar energies per viure el diumenge un gran dia de convivència a un espai multiaventura: jocs, carreres de sacs, balls… una jornada on tots junts van gaudir i van reflexionar sobre aquesta setmana tan intensa. En acabar, Robert Gomez, vicepresident de Junta Local Fallera va rebre les candidates agraint tot l’esforç de la setmana i transmetent tots els bons desitjos per al 2025.

GALERIA

El 13 de juliol ja quasi és ací, el Camí d’un somni està a punt de finalitzar!

Esteu preparats per al dissabte?